Aşkın Genç, sebze halindeki fiyatlara dikkat çekti

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Kayseri'de ki hal esnafını ziyaret ederek, güncel meyve ve sebze fiyatlarına dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri Haberlerinde…

Aşkın Genç, sebze halindeki fiyatlara dikkat çekti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, hal esnafını ziyaret ederek, hem meyve, sebze fiyatlarını öğrendi hem de esnafını derdini dinledi.

Aşkın Genç, sebze halindeki fiyatlara dikkat çekti

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla meyve ve sebze fiyatları araştırılmaya başlandı. Marketlerde satılan meyve ve sebzelerin daha yüksek fiyatlı olmasından dolayı vatandaş hal esnafından alışveriş yapmayı tercih ediyor.

‘Havalar soğusa da esnafın çayı sıcak’

Milletvekili Aşkın Genç’ de hal esnafını ziyaret ederek patates ve soğan fiyatlarına dikkat çekti. Genç o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, ‘Patates: 17 TL - soğan: 13 TL. Bugün güne hal esnafımızı ziyaret ederek başladık. Sorunlarını yerinde dinledik. Yaklaşan kış öncesi meyve ve sebzedeki fiyat hareketliliği dikkat çekici. Enflasyonu düşürmek isteyenler önce buraya gelsin esnafın dertlerini dinlesin. Korkmasınlar, havalar soğusa da esnafın çayı sıcak.’ ifadelerine yer verdi.

Kayseri’de hal fiyat listesinde yer alan domates, patates, karnabahar, arpacık soğan ve patlıcan fiyatları dikkat çekti. Patatesin kilosu 17 TL, karnabaharın kilosu 17 TL, arpacık soğanın kilosu 30 TL ve patlıcanın kilosu ise 15 TL’den alıcısını buluyor.