Artık Temizlik Yapmak Çok Kolay – İşte Tüyolar…

Bitmek bilmeyen ev işlerinden yoruldunuz ve artık pratik yollarını mı arıyorsunuz? Sizin için pratik temizlik nasıl yapılır derledik detaylar haberimizde…

Artık Temizlik Yapmak Çok Kolay – İşte Tüyolar…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pratik bir şekilde temizlik bitsin ve vaktiniz size kalsın mı istiyorsunuz işte size pratik temizlik tüyoları…

Temizlik yapmanın en detay isteyen yerlerinden biri banyo ve mutfaktır. Özellikle banyo ve mutfak temizlikleri diğer alanlara göre daha fazla detay ve zaman gerektirir. 

Artık Temizlik Yapmak Çok Kolay – İşte Tüyolar…Bu alanlarda en zorlanılan şeylerden biri de su lekeleridir.

Su lekelerine hızlı ve etkili bir çözüm olan sirke ile temizliğinizi daha rahat ve daha sağlıklı bir şekilde yapabilirsiniz.
1 litrelik bir sprey şişesine 2 bardak sirke 1 bardak su koyarak karıştıralım içerisine güzel kokması için lavanta yağı da ekleyebilirsiniz.

Artık Temizlik Yapmak Çok Kolay – İşte Tüyolar…Karışımı su lekelerine sıkıp biraz bekletip durulayabilirsiniz. 

Bu sayede hem temizliği kolaylaştırıp hem de doğal bir yol ile temizlemiş olacaksınız.

Bir diğer zaman alan yerlerden biride buzdolaplarımız. İçini boşaltmak temizlemek ve geri dizmek oldukça zaman kaybına yol açıyor.

Artık Temizlik Yapmak Çok Kolay – İşte Tüyolar…Dolabınızdan artık kokular geldiğini hissettiniz ama temizlemek için vaktiniz yoksa ağzını açıp üst raflara koyacağınız bir paket vanilya kokuları bir süre emecektir.

Ve bütün evi temizlediniz ama perdelerinizin rengi istediğiniz beyazlıkta olmadıysa ona da bir pratik çözüm var: toz şeker 

Artık Temizlik Yapmak Çok Kolay – İşte Tüyolar…Evet perde yıkarken makinanıza koyacağınız 1-2 kaşık toz şeker perdelerinizin daha beyaz olmasını sağlayacaktır. 

Tabi püf noktaların yanı sıra günlük temizliğe dikkat etmeli günlük rutinleri aksatmamalıyız.