Arıkan umduğunu bulamadı

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili olan Mahmut Arıkan, bugün gerçekleştirilen yerel seçimlerde umduğunu bulamadı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Arıkan umduğunu bulamadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili olan Mahmut Arıkan, bugün gerçekleştirilen yerel seçimlerde beklenenin altında kalarak istediği sonucu elde edemedi. Arıkan, daha önce milletvekili seçimlerinde önemli bir oy alarak parlamentoya girmişti ancak yerel seçimlerde umduğunu bulamadı.

Seçim yasaklarından sonra ajanslardan gelen ilk verilere göre, Kayseri’nin ilçelerinde seçimi önde götüren adaylar; AK Parti 8, CHP 4, MHP 3, İYİ Parti 1 ilçede seçimi önde götürüyor. Yeniden Refah Partisi ise sürpriz bir çıkış yaparak Kayseri’de açılan sandık sonuçlarına göre Yeniden Refah Partisi yüzde 19.71 oy oranı ile ikinci sırada yer alıyor. YRP’nin yaptığı bu çıkış, tüm sandıklar açıldıktan sonra ne oranda olacağı merak konusu oldu.

Arıkan yüzde 6'ya yakın oyu anca alabildi

18 Mayıs'ta yapılan seçimlerde önemli ölçüde oy alarak milletvekili seçilen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, yerel seçimlerde umduğunu bulamadı. AK Parti, Yeniden Refah Partisi, CHP ve İYİ Partili adayların gerisinde seçimi tamamlayan Arıkan, yüzde 6’ya yakın oyu ancak alabildi. Saadet Partisi’nde yaşanan bu gelişme sonrası parti içinde bazı dengelerin değişebileceği ihtimalini gündeme getirdi.