Arda Güler'in Yeri Sallantıda!

Arda Güler yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den 20 milyon avro bonservis ve 10 milyon avro karşılığında Real Madrid'e transfer edilmişti. Arda Güler Real Madrid'te üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle şimdide başka yere transfer edileceği söyleniyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde..

Arda Güler'in Yeri Sallantıda!

Arda Güler yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den 20 milyon avro bonservis ve 10 milyon avro karşılığında Real Madrid’e transfer edilmişti. Arda Güler Real Madrid’te üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle şimdide başka yere transfer edileceği söyleniyor. İşte detaylar…

Genç futbolcu Arda Güler futbol tarihine adını yazdırmaya devam ederken üst üste yaşadığı sakatlıklar, 20 milyon avro bonservis ve 10 milyon avro karşılığında transfer edildiği Real Madrid’te yeri sallantıda.

Bir süre yaşadığı olumsuzluklar sebebi ile sahalardan uzak kalmış, iyileştikten sonra da çoğu maçta ilk 11’de yer bulamayan genç yıldız, İspanya basınından Marca’da yer alan habere göre Real Madrid tarafından yaz transfer döneminde kiralık olarak başka bir takıma gönderme kararı alındı.

Haberde genç futbolcunun fiziksel olarak güçlenmesi için bu kararın aldığı söylendi ve Milan’ın Arda için çok istekli olduğu da yazıldı.