Araç Sahiplerine Müjde – Çifte İndirim Geliyor!

Cuma gününden itibaren geçerli olacak şekilde, akaryakıta çifte indirim geliyor. Araç sahiplerine müjdeli haberi sektör kaynakları duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Araç Sahiplerine Müjde – Çifte İndirim Geliyor!

Sektör kaynakları araç sahiplerine müjdeli haberi duyurdu. 7 Haziran Cuma gününden itibaren geçerli olacak şekilde çifte indirim geliyor!

Türkiye’de benzin ve motorin satış fiyatlarının hesaplanması şöyle gerçekleşiyor: Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle birlikte KDV hariç rafineri satış fiyatı bulunuyor. Gümrüksüz rafineri fiyatı hesaplanırken, Akdeniz ürün fiyatları ve günlük dolar kuru takip ediliyor.

Araç Sahiplerine Müjde – Çifte İndirim Geliyor!

Brent petrol ve dövizdeki dalgalanmaların akaryakıta etkisi devam ediyor. Son günlerde LPG’ye gelen 1 TL 8 kuruş indirim, motorine ise 12 kuruş zam gelmesinin ardından sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu kez de çifte indirim bekleniyor. 7 Haziran Cuma gününden itibaren geçerli olacak şekilde, benzin ve motorine indirim bekleniyor. Beklenen indirim benzin grubuna 1 TL 25 kuruş, motorine ise 1 TL 21 kuruş şeklinde yansıması bekleniyor.

Kayseri’de Güncel Akaryakıt Fiyatları Şöyle;

Benzin: 42,87 TL

Motorin: 41,86 TL

LPG: 20,49 TL

Gelen indirim ile birlikte Kayseri’de benzin fiyatlarının 41, 62 TL, motorin fiyatlarının ise 40,65 TL olması bekleniyor.