Antalyaspor yasta - Naldo oğlunu kaybetti

Antalyaspor'un başarılı futbolcusu Edinaldo Gomes Pereira'nın (Naldo'nun) oğlunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve yoğun bakımda tedavisine devam edilen 4 yaşındaki Davi vefat etti. Detaylar Haberimizde..

Antalyaspor yasta - Naldo oğlunu kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Antalyaspor'un stoperi Edinaldo Gomes Pereira'nın (Naldo) acı günü. Konyaaltı ilçesindeki trafik kazasında yaralanan ve yoğun bakımda tedavisine devam edilen 4 yaşındaki oğlu Davi Pereria'nın vefat etti.
Antalyaspor’dan, ’Seni unutmayacağız Davi’ başlığıyla yayınlanan taziye mesajında: 'Geçtiğimiz ay kaza geçiren futbolcumuz Naldo Pereira’nın oğlu Davi’nin vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Minik Davi’ye Allah’tan rahmet, futbolcumuz Naldo’nun ailesi başta olmak üzere sevenleri, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz' denildi.
Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'nde 7 Eylül'de meydana gelen trafik kazasında Naldo'nun kayınpederi Walter Tilatti'nin kullandığı otomobil, kontrolsüz kavşakta başka bir araçla çarpışmış, kazada Tilatti ve eşi Alexandra Nardy ile futbolcu Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu Davi ağır yaralanmıştı.

Kayserispor da, Naldo'nun acısına ortak oldu ve 'Antalyaspor futbolcusu Naldo Pereira’nın oğlu Davi’nin vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.Davi’ye Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Antalyaspor camiasına başsağlığı dileriz. Mondihome Kayserispor Kulübü' ifadeleriyle taziye mesajı yayımladı.