Ankaragücü-Galatasaray maçı Kayseri'de mi oynanacak?

Geçtiğimiz günlerde bozuk zemin sebebi ile Eryaman Stadı incelemeye alınmıştı. Bunun üzerine 18 Şubat Pazar günü oynanacak Ankaragücü - Galatasaray maçının nerede oynanacağı merak konusu oldu. Bu müsabakanın Kayseri'de de oynanma ihtimali bulunuyor.Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Ankaragücü-Galatasaray maçı Kayseri'de mi oynanacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtigimiz günlerde MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Eryaman Stadı'nın zeminin bakım çalışmalarına Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor maçının ardından başlayacağını duyurmuştu. Süper Lig’in 26.haftasında oynanacak Ankaragücü-Galatasaray maçının Eryaman Stayumu'ndaki bozuk zemin sebebi ile nerede oynanacağı merak konusu oldu.

Bu konuya dair yeni bir gelişme yaşandı. Maçın hangi stadyumda oynanacağı Çarşamba günü verilecek karar ile belirleneceği iki kulübe de iletildi. Bu müsabakanın Kayseri dahil 6 şehirde oynatılması düşünülürken, oynatılabilecek statlarda incelemeler yapılıyor.

Eryaman Stadın’dan sonra TFF’nın aldığı son kararla Yeni Adana Stadı, Corendon Airlines Park Antalya Stadı, Gaziantep Kalyon Stadı, Rize Çaykur Didi Stadyumu ve Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nu da incelemeye aldı. 

Bu incelemeler devam ederken 6 stadın da zemin düzeltme çalışmaları tamamlanana kadar kapatılması gündemde.