Ankara'da taksimetreye yüzde 50'ye yakın zam geldi – Kayseri'de de zam var mı?

Ankara'da taksimetre açılış ve indi bindi ücretine yüzde 50'ye yakın zam geldi. Kayseri'de taksimetre açılış ücretlerinde değişiklik var mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in kayseri haberinde…

Ankara'da taksimetreye yüzde 50'ye yakın zam geldi – Kayseri'de de zam var mı?

Ankara’da taksimetre açılış ve indi bindi ücretine yüzde 50’ye yakın zam geldi. Kayseri’de taksimetre açılış ücretlerinde değişiklik olup olmadığı araştırılıyor.

Özel araç sahibi olmayanlar, toplu taşıma kullanmayı tercih etmeyen kişiler ya da araba ehliyeti bulunmayan kişiler tarafından genelde T plaka Ticari Taksi araçları tercih edilebiliyor. Taksimetre fiyatları şehirlere göre değişiklik gösterirken ticari taksi tercih eden vatandaş yaşadıkları şehirlere göre taksimetre fiyatlarını araştırıyor.

Yeni yılın gelmesiyle yapılan zamlar taksimetre fiyatlarına da yansıdı.

Ankara’da taksimetreye, yüzde 50’ye yakın zam yapıldı. Binlerce taksici taksimetre tarifesini değiştirmek için taksimetre güncelleme merkezinde sıraya girdi. Taksimetreye yapılan zam ile indi bindi ücreti 75 TL, açılış ücreti 25 TL, kilometre ücreti ise 20 TL olarak belirlendi.

Kayseri’de taksimetre ücretine zam geldi mi?

Kayseri’de taksimetre 22 TL’den açılıyor ve taksimetre kilometrede 22 TL yazıyor. Kayseri’de henüz taksimetre ücretlerinde değişikliğe gidilmedi.