Anadolu tek golle kazandı: Maç sonu kavga çıktı

Birinci Amatör Küme'de 3 takımın ligde kalmak için mücadele verdiği Play-out maçlarının ikincisi Anadolu Yıldızları ile Erciyesgücü FK arasında oynandı. Müsabakayı Anadolu Yıldızları 1-0 kazanandı. Her şey son maça kaldı. Son maçta Anadolu Yıldızları ile Yerköyspor karşılaşacak.

Anadolu tek golle kazandı: Maç sonu kavga çıktı

Argıncık 2 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı 42. Dakikada Ayhan Kırbaş’ın golüyle 1-0 kazanan Anadolu Yıldızları puanını 3 yaptı. İlk maçta Yerköyspor’u yenen Erciyesgücü FK’nın da 3 puanı bulunuyor. Son maçta Anadolu Yıldızları ile Yerköyspor karşılaşacak. Bu maçın sonucuna göre kümede kalan 1 takım belli olacak. 3 takım aynı puanda bitirirse 3 takım arasında penaltı atışları gerçekleşecek. 

MAÇ SONUNDA GERİLİM

Erciyesgücü FK ile Anadolu Yıldızları arasında oynanan müsabakada hem oynanırken hem de bitiş düdüğünün ardından gerginlik yaşandı. İki takım oyuncuları sahadan çıkarken gerilim yaşadı. Sözlü sataşma saha dışında arbedeye dönüştü. Güvenlik güçleri araya girerek olayın daha da büyümesini önledi. 

Erciyesgücü FK: 0
Anadolu Yıldızları: 1

Stat: Argıncık 2 Nolu Saha 
Hakemler: Ahmet Çakır, Muhammed Boylu, Cenk Uluçınar
Erciyesgücü FK: Uğur Çağlıer, Alihan Kaçan, Emin Sezer, Ahmet Taş, Raşit Kılıç, Musa Güneş, Yunus Emre Büyükçekiç, Fatih Basın, Üzeyir Keskin, Mehmet Güven, Ahmet Tidim,
Anadolu Yıldızları: Hamza Saki, Osman Koçkar, İbrahim Karademir, Gökhan Mutlu, Muhammet Kaya, Galip Bayram, Ayhan Kırbaş, Berke, İsmail Aslanbaş, Emircan Bıyıklı, Lokman Arslan
GOLLER: Dk.42Ayhan Kırbaş (Anadolu Yıldızları)

Play-out son durum:
Erciyesgücü FK       3
Anadolu Yıldızları    3
Yerköyspor               0
Son maç:
Anadolu Yıldızları - Yerköyspor

Harun Serbest