Anadolu'nun en büyük teknoparkının Kayseri'de olduğunu biliyor muydunuz?

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Erciyes Üniversitesi TEKNOPARK'ı ziyaret etti. Cıngı, Erciyes Teknopark'ın 260'ın üzerinde teknoloji üreten işletmeyi ve 2.000 teknoloji uzmanını barındıran Anadolu'nun en büyük Teknoparkı olduğunu söyledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde..

Anadolu'nun en büyük teknoparkının Kayseri'de olduğunu biliyor muydunuz?

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Erciyes Üniversitesi TEKNOPARK'ı ziyaret etti. Cıngı, Erciyes Teknopark'ın 260'ın üzerinde teknoloji üreten işletmeyi ve 2.000 teknoloji uzmanını barındıran Anadolu'nun en büyük Teknoparkı olduğunu söyledi. 

Erciyes Teknopark’ta 3 milli ve 3 uluslararası projeyi başarıyla yürütüldüğünü vurgulayan AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, “Şimdiye kadar da çok sayıda arge faaliyetiyle teknolojik yeniliği şehrimizin ve ülkemizin hizmetine sunmuş Erciyes Üniversitesi sivil toplum ve profesyonellerden müteşekkil harika bir yönetim anlayışıyla idare ediliyor” diye konuştu. 

Erciyes Teknopark Genel Müdürü Serhat Dalkılıç’ın ifadesiyle Türkiye'nin en büyük Melek Yatırımcı Ağlarından birini koordine ettiğini hatırlatan Cıngı, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu da özellikle genç müteşebbisler için çok büyük fırsatlar sunuyor. Her yıl Erciyes Dağı’nda Erciyes Summit isminde Teknoloji Zirvesi organize ediyorlar ve bu faaliyet de ülkedeki en önemli teknoloji günlerinden birisi olarak şehrimizin imajını daha da yukarılara çekiyor. Yeni yatırımlarla sürekli büyümeye devam ediyor. Özetle, Bölgenin Teknoloji Üssü. Başarılarının devamı için hep birlikte azami gayreti göstereceğiz.