Anadolu Mobilya Fuarı, Kayseri'de kapılarını 5'inci kez açtı!

Kayseri'de bu yıl 5'inci kez gerçekleştirilen Anadolu Mobilya Fuarı (ANAMOB), düzenlenen törenle açıldı.

Anadolu Mobilya Fuarı (ANAMOB) açılışına Vali Gökmen Çiçek başta olmak üzere kent protokolü, katılımcı firmalar ve davetliler katıldı.  Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen fuar açılışında konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, kentin üretim gücüne dikkat çekerek fuarın düzenlenmesinde emeği geçen Nobel Expo Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik başta olmak üzere tüm kuruluşlara teşekkür etti.

Fuara katılım yoğun oldu 

Vali Çiçek konuşmasında özelikle firmaların çok yoğun ilgi gösterdiğini fuar alanında hiç boş yer kalmadığını ve koridorlarda dahil olmak üzere her alanın en yüksek kapasitede değerlendirildiğini belirtti.  Çiçek: ‘Bu şehir fuar şehri olacak. Bunu hep beraber başarmış olacağız. Bundan önceki 4 fuarı büyük bir başarıyla tamamladık. Ama bu 5’incisi inanıyorum en güzeli olacak’ dedi.

Anadolu Mobilya Fuarı, Kayseri'de kapılarını 5'inci kez açtı!

Yerli yabancı çok sayıda katılımcı bekleniyor 

Fuarda çok sayıda firma yer alırken yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçinin fuara katılım göstermesi bekleniyor.  Fuar alanı 11 Ekim Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.