Altın fiyatları yeni haftaya düşüş ile başladı

Haftanın ilk gününde altın fiyatlarında ibreler kırmızıyı gösteriyor. Gram ve çeyrek altın, hafta sonu küresel piyasalarda yaşanan düşüşün etkisiyle geriledi. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 5 Şubat güncel altın fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Altın fiyatları yeni haftaya düşüş ile başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları yeni haftaya düşüş ile başladı Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırımlarına yönelik belirsizlikler, altın fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Uzmanlar, Fed'in faiz artırımlarına devam etmesi halinde altın fiyatlarında baskının artabileceğini, ancak küresel piyasalarda yaşanabilecek bir belirsizlik ortamında altının güvenli liman olarak tercih edilebileceğini belirtiyor.

Uzmanlar, altın fiyatlarının önümüzdeki dönemde dolar kurundaki dalgalanmalara ve Fed'in faiz artırımlarına bağlı olarak şekilleneceğini belirtiyor. Altın fiyatları güne düşüş ile başladı ancak küresel piyasalarda yaşanabilecek bir belirsizlik ortamının yukarı yönlü etkileyebileceği de öngörülüyor.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 5 Şubat Kayseri’de altın fiyatları    

Gram altın
Alış: 1,992
Satış: 1,992

Çeyrek altın
Alış: 3,349
Satış: 3,445

Yarım altın
Alış: 6.698
Satış: 6.807

Cumhuriyet altın
Alış: 13.355
Satış: 13.550