Alpaslan Baki Ertekin'den müjde ötesi müjde – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un ana sponsoru Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Sarı-Kırmızılı takım için müjdeyi verdi. Ayrıca, Kayserispor yönetimi uzun uğraşlar sonucu Fenerbahçe ile yaşadığı Mame Thiam krizini çözdü. Yeni transferlerin lisansları ne zaman çıkacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Alpaslan Baki Ertekin'den müjde ötesi müjde – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un ana sponsoru olan Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, önemli bir müjdeyi paylaştı. Ffutbol camiasında büyük bir sevinç yaşatan Ertekin, "Hz. Peygamber'in sözleriyle, 'Üzerine güneşin doğduğu en hayırlı gün Cuma günüdür' diyerek mutluluğunu ifade etti ve ekledi, "Şimdi artık huzur içinde uyuyabilirim."
Ertekin’in bu sözleri transfer tahtasının açılması olarak yorumlandı. Ertekin Kayserispor için yaptığı desteklerle taraftarın büyük taktirini topladı. 
Diğer yandan Sarı-Kırmızılı takımın, Fenerbahçe ile olan Mame Thiam krizini de tatlıya bağladı. Kayserispor taraftarı aylardır bu güzel haberi bekliyordu. Gün içinde yeni transferlerin lisansının çıkartılacak olması ise heyecanı ve sevinci ikiye katladı. 
CEO Ertekin'in bu pozitif paylaşımı, Kayserispor camiasında heyecanla karşılanırken, Gaziantep FK maçı öncesi doping etkisi oluşturdu. 
Kayserispor'un yeni sezondaki hedefleri ve transferlerle ilgili gelişmeleri Kayseri Anadolu Haber olarak siz değerli okuyucularımız için yakından takip etmeye devam edeceğiz.