Alpaslan Baki Ertekin bir acı haber daha duyurdu!

Erciyes Anadolu Holding'e bağlı İstikbal Mobilya şirketi çalışanı Murat Göydan, kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybetti. CEO Alpaslan Baki Ertekin, acı haberi duyurarak taziyelerini iletti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Alpaslan Baki Ertekin bir acı haber daha duyurdu!

Erciyes Anadolu Holding’e bağlı İstikbal Mobilya şirketinde çalışan Murat Göydan, genç yaşta hayatını kaybetti. Göydan, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ederek tüm mesai arkadaşlarını derin bir yasa boğdu. Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, acı haberi şu ifadelerle duyurdu: "İstikbal Mobilya şirketimizde 20 yıldır bizimle çalışan, 4 evladı olan mesai arkadaşımız Murat Göydan, kalp krizi sonucu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Murat kardeşime Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun. Eşine, evlatlarına, kederli ailesine ve tüm İstikbal ailesine başsağlığı diliyorum. Acımız büyük, çok üzgünüz. Rabbim bize bu büyük acılarla baş edebilecek, acılarımızdan büyük iman nasip etsin."

4 günde iki acı haber geldi, Hasan Salman da vefat etmişti 

Alpaslan Baki Ertekin, dört gün önce de Form Sünger şirketinde Sünger Kesim bölümünde çalışan Hasan Salman’ın acı haberini duyurmuştu. Ertekin, Salman için de şunları söylemişti: "Form Sünger şirketimizde Sünger Kesim bölümünde çalışan mesai arkadaşımız Hasan Salman hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim. Çok üzgünüm."

Kayseri Anadolu Haber olarak, merhum Murat Göydan’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz.