Alkışlar Kayserispor'a

Kayserispor futbolcularından Onurcan Piri, Arif Kocaman, Hayrullah Erkip, Menajer Yunus Akbulut ve Kulüp Müdürü Kemal Onur Köroğlu Besime Özderici Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Alkışlar Kayserispor'a
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor, sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam ediyor.
Sarı-Kırmızılı takım, Besime Özderici Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Futbolcu ziyaretinde çocukların yüzleri güldü.

Alkışlar Kayserispor'a

Ziyarete Onurcan Piri, Arif Kocaman, Hayrullah Erkip, takım Menajeri Yunus Akbulut ve Kulüp Müdürü Kemal Onur Köroğlu katıldı. 

Alkışlar Kayserispor'a

Sarı-Kırmızılı kulüpten, ziyaretle ilgili, ‘Engelsiz Yaşam Merkezini Ziyaret Ettik’ başlığıyla yayımlanan açıklamada, “Futbolcularımız Onurcan Piri, Arif Kocaman, Hayrullah Erkip, Takım Menajerimiz Yunus Akbulut ve Kulüp Müdürümüz Kemal Onur Köroğlu, Besime Özderici Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Engelsiz Yaşam Merkezi’nde öğrencilerle vakit geçiren futbolcularımız tesis ziyareti sonrası şanlı formamızı imzaladı ve fotoğraf çekimine katıldı' ifadeleri kullanıldı.