Ali Turan geri döndü

Kayserispor ve Erciyesspor'un uzun yıllar formasını giyen Ali Turan, Konyaspor'a geri döndü. Tecrübeli isim, bu kez teknik heyet olarak konya temsilcisinde görev alacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Ali Turan geri döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor ve Erciyesspor’da uzun yıllar forma giyen Ali Turan Konyaspor’a geri döndü.

Erciyesspor altyapısından yetişen ve uzun yıllar Kayserispor ve Mavi-Siyahlı takımın formasını giyen Turan, futbolculuk kariyerini noktalayarak Konyaspor'un teknik ekibine dahil oldu. Ali Turan, futbol hayatını 2020 yılında Konyaspor'da tamamlamıştı. Kayserispor’da Genel Menajer Süleyman Hurma ile yaşadığı problem sonrasında kadro dışı kalan ve 6 aylık aranın ardından bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan Turan, Antalyaspor’a transfer olmuştu. Turan, Kayserispor'da kaptan olarak görev yaparken, sözleşmesinin uzatılması teklif edilmişti. Ali Turan da kendisini Galatasaray'ın istediğini öne sürerek, bu teklifi reddetmişti. Sonrasında ise Ali Turan kadro dışı kalmıştı. 

Fahrudin Omerovic'in ekibine katıldı

Antalyaspor’dan da bedelsiz olarak Konyaspor’a transfer olan Turan, Fahrudin Omerovic'in ekibine katıldı. Ali Turan, Süper Lig'de zorlu bir dönemden geçen Yeşil-Beyazlı takımda yardımcı antrenör olarak görev alacak. Erciyesspor altyapısından yetişen, talihsiz bir kaza sonrasında ‘Futbol hayatı bitti’ denen, fakat özel çalışmalarla adeta küllerinden doğan Ali Turan, kariyerinde Erciyesspor, Kayserispor, Galatasaray, Antalyaspor ve Konyaspor’da forma giydi.

Ali Turan, Konyaspor’da forma giyerken, verdiği bir röportajda ‘İyi ki Kayserispor'dan ayrılmışım’ açıklaması taraftarlar tarafından büyük tepki çekmişti. Konyaspor taraftarı da Ali Turan’ın Konya’ya dönmesine tepki gösterdi. Fahrudin Omerovic’in ekibinde tecrübesiz olduğu için istenmeyen Turan, Kayserispor ve Erciyesspor’un kümede kalma mücadelesinde gösterdiği yüksek performansla dikkat çekmişti.