Ali Çamlı'dan dikkat çeken Halil Umut Meler yorumu

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, maçın hakemi Halil Umut Meler hakkında sorular soruya bakın nasıl yanıt verdi? Çamlı'ya göre Arif Kocaman'a verilen kırmızı kart doğru mu? Tüm detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde.

Ali Çamlı'dan dikkat çeken Halil Umut Meler yorumu

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, 1-1 berabere biten maçın ardından kendisine sorulan hakem performansına verdiği cevapla gündem oldu.

Başkan Ali Çamlı, hakem Halil Umut Meler’in performansını nasıl değerlendirdi. Başkan Çamlı’ya göre, Arif Kocaman’a verilen kırmızı kart doğru mu?

Ali Çamlı'dan dikkat çeken Halil Umut Meler yorumu

Başkan Ali Çamlı, Hakem Halil Umut Meler’in iyi bir maç yönettiğini belirterek, şu ifadelerde bulundu: ‘Arkadaşlar, Halil Umut Meler iyi bir hakem. Maç içinde bazen hata oluyor, çok eleştirmek doğru değil. Ben böyle başladım, böyle devam edeceğim. Kırmızı kart pozisyonunu değerlendiriyorsunuz, onu seyirci yakından görmediği için farklı yorumlayabiliyor. Pozisyon bence kırmızı kart. Hakem pozisyonlarda futbolcularımıza durumları izah etti. Tribünden bize göre Hataysporlu futbolcu ikinci sarı karttan atılması lazım. Onun kuralları var ve her gün değişebiliyor. Hata varsa, bu hakemleri atayan kurumlar değerlendirecek. Halil Umut Meler, iyi bir maç yönetti. Çok fazla hakemi konuşabilecek bir durum yok. Bizim sekiz tane yakaladığımız net pozisyonumuz var, bunları atacaksın, biz bunları konuşacağız, hakemleri konuşmayacağız. Boş kaleye atamadığımız pozisyonlar da var. Bir iki metreden kaçırdığımız pozisyonlarımız var. Biz hakemlere değil, kendi işimize bakalım. Güzel bir maçtı, gönlümüzden 3 puan almak geçiyordu, fakat 1 puan ile yetineceğiz. Sıkıntı verebilecek bir durum yok. Önümüzdeki maçlara bakacağız.’