Alanya'da 7 yıllık hasret - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, 16 Mart cumartesi günü deplasmanda Alanyaspor'un konuğu olacak. Sarı-Kırmızılı takım, 7 yıldır mağlup edemediği güçlü rakibini dize getirerek, yeni bir çıkış yakalamak istiyor. Ayrıntılar Kayseri Haberinde....

Alanya'da 7 yıllık hasret - Kayserispor Haberleri

Kayserispor, teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde çalışmalarını sürdürdü.

Geçtiğimiz hafta sahasında Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Sarı-Kırmızılı takım, bu hafta sonu Alanyaspor’a konuk olacak. Son iki haftada 5 puan kaybeden Kayserispor’da oyuncular galibiyet sözü verdi. Son derece hırslı oldukları dikkatlerden kaçmayan futbolcular, 7 yıllık galibiyet hasretine son vermek için mücadele edeceklerini söylediler. Geçtiğimiz hafta sonu gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Arif Kocaman, bu hafta forma giyemeyecek. PDFK’ya sevk edilen genç stoperin, Kasımpaşa maçında da oynaması zor görünüyor. Maçın hakemi Halil Umut Meler tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırılan Arif’in, 32. Hafta mücadelesinde Adana Demirspor ile oynanacak olan maçta oynaması bekleniyor. Julian ve Majid’in yokluğunda ise teknik direktör Burak Yılmaz’ın, Attamah ve Kolovetsios ikilisine şans vermesi ihtimaller arasında yer alıyor. Kayserispor, bugün yapacağı antrenmanla Alanyaspor hazırlıklarına devam edecek.

Alanyaspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 16 Mart Cumartesi günü saat 13:30’da başlayacak. Ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan maçı Kayserispor 1-0 kazanmıştı.