Akar, son seçim çalışmasını gerçekleştirdi

Milli Savuma Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Hulusi Akar seçim çalışmalarına Kazancılar Çarşısı'nda noktayı koydu.

Akar, son seçim çalışmasını gerçekleştirdi

Milli Savuma Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Hulusi Akar, Kazancılar Çarşısı'nı gezdi.

Akar son seçim çalışmasını gerçekleştirdi

Fotoğraf çekilmek isteyen vatandaşlar izdiham oluşturarak Akar'a tezahüratlar ile eşlik etti.

Akar son seçim çalışmasını gerçekleştirdiÇarşı ziyareti ardından Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye'ne ait Togg aracıyla hatıra fotoğrafı çekildi.

Akar son seçim çalışmasını gerçekleştirdiBakan Akar, seçim çalışmaları kapsamında halka son kez hitap etti.

Halka ilgilerinden dolayı teşekkür eden Akar, "Türkiye sözü dinlenen ülke haline geldi. Bundan dolayı ne kadar gurur duysak azdır." dedi.

Mehmetçiğin çalışmalara devam ettiğini belirten Akar, teröristlerin kazdıkları çukurlara gömüleceklerini söyledi.

"Bekamıza, hudutlarımıza, güvenliğimize tehdit teşkil eden teröristlerden halkımızı, 85 milyonu kurtarmakta azimliyiz, kararlıyız ve buna da muktediriz. Teröristleri kazdıkları çukurlara gömeceğiz, ülkemiz rahat ve huzur içinde yaşamaya, büyümeye, güçlenmeye devam edecek." ifadelerini kullandı.

Türk Kürt kardeşliği vurgusu yapan Akar, birleştikce büyüyeceklerini vurguladı.

"Bunlar dün akşam yaptıkları açıklama ile HDP'nin kendileriyle ortak olduğunu söylediler. Açıkça, pervasızca her şeyi ortaya koyuyorlar. Bunlar vatandaşımızın gözünden kaçmasın. Bunlar aynı zamanda bir ahlaksızlık yapıyorlar parçalamak ve bölmek için. Bizim yaptığımız operasyonların sanki Kürt kardeşlerimize yapıldığı gibi söylüyorlar. Bu kesinlikle yalan. Böyle birşey asla söz konusu değil. Türkler ve Kürtler kardeştir. Biz birleştikce büyüyoruz." dedi.

Akar son seçim çalışmasını gerçekleştirdi

Akar son seçim çalışmasını gerçekleştirdi

Haber: Hilal Tekeoğlu