AK Parti Kayseri ilçe belediye başkan adayları açıklanıyor!

AK Parti'nin merakla beklenen Kayseri ilçe belediye başkan adayları yarın açıklanıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

AK Parti Kayseri ilçe belediye başkan adayları açıklanıyor!

AK Parti’nin büyükşehir belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından ilçe belediye başkan adayları da merakla bekleniyor. Kayseri’de de kamuoyunun heyecanla beklediği ilçe belediye başkan adayları yarın açıklanacak.

AK Parti Kayseri ilçe belediye başkan adayları açıklanıyor!

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti tüm büyükşehir belediye başkan adaylarını açıklamıştı. Büyükşehir adaylarının açıklanmasının ardından İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illerin ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Kayseri’de de ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih merakla bekleniyordu. 

İlçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih 3 Şubat olarak belirlendi. Merakla beklenen adaylar 3 Şubat Cumartesi günü saat 13:00’da Erciyes Kültür Merkezi’nde belli olacak. 

Kulislerden sızan bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi’nde mevcut başkanla yola devam etme kararı alan AK Parti’nin ilçelerde de büyük bir sürpriz yapmayacağı konuşuluyor. 5 ilçeyi MHP’ye bırakan partinin Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar ve İncesu’da adaylarının aynı olacağı; Develi, Felahiye ve Tomarza’da değişikliğe gidilebileceği konuşuluyor.