AK Parti Kayseri'de yeni atamalar!

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Kayseri'de bazı ilçelerin kadın kolları başkanlığına atamalar yapılırken bununla beraber Felahiye ve Yahyalı'da da bir atama gerçekleşti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

AK Parti Kayseri'de yeni atamalar!

Dün AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Kayseri'ye geldi. Yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Kayseri'de Felahiye ve Yahyalı'da yeni atamalar yapıldı.

AK Parti Kayseri il başkanı Fatih Üzüm 'Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir ve teşkilat başkan yardımcılarımızla birlikte seçim çalışmalarımızı değerlendirdik.'

Değerlendirmenin ardından bazı ilçelerin kadın kolları başkanlığına atamalar yapılırken bununla beraber Yahyalı'da da bir atama gerçekleşti. AK Parti Yahyalı ilçe başkanı Adem Sarıçiçek olurken Felahiye ilçe başkanı Halit Abul atandı.

Üzüm atamalara ilişkin, 'Genel Merkezimizin takdirleri ile Felahiye ve Yahyalı'ya İlçe Başkanı olarak atanan Halit Abul  ve Adem Çiçek Başkanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyor, ilçelerimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.' dedi.

AK Parti Kayseri'de yeni atamalar!

Çiçek sosyal medya hesbaından yaptığı açıklamada, 'Bugün burada, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir geleceğe doğru yürüyüşümüzde bir adım daha atmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle, bana bu önemli görevi layık gören AK Parti İl Başkanlığına teşekkür etmek istiyorum. Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden çalışacağımı bilmenizi isterim.
Aydınlık, umut dolu güzel sürecin başlangıcındayız. Partimizin temel değerleri etrafında kenetlenerek, daha güzel yarınlar için mücadelemizi sürdüreceğiz. Hepimizin ortak amacı, milletimize hizmet etmek ve ülkemizi daha ileriye taşımaktır. 

Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da her birinizin desteği ve katkısı bizim için son derece önemlidir. Birlikte hareket ettiğimiz sürece, hiçbir zorluk üstesinden gelemeyeceğimiz kadar büyük değildir. İnanıyorum ki, birlikte omuz omuza çalışarak, daha güçlü bir Türkiye'nin inşasında önemli adımlar atacağız.

Sevgili dava arkadaşlarım, geleceğimizi şekillendirecek olan bu yolculukta, sizlerle birlikte olmak benim için büyük bir onurdur. Birlikte çalışarak, başaracağımıza olan inancımızı hiçbir zaman yitirmeyelim.

Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.' dedi.

AK Parti Kayseri'de yeni atamalar!

AK Parti Felahiye İlçe Başkanı ise şunları kaydetti: ''AK kadro AK teşkilat ve MHP ilçe teşkilatı ile çıktığımız bu yolda ilçemin ve teşkilat mensuplarımın benim ve ilçe belediye başkanımın yanında dimdik durarak onurlandırdıklarından dolayı teşekkür ederim''