AK Parti Kayseri'de iki istifa!

Yerel seçimlerin yaklaşması ile AK Parti Kayseri'de kulisler her geçen gün biraz daha hareketlendi. AK Parti'de sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Yahyalı ve Felahiye'den istifa haberi geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

AK Parti Kayseri'de iki istifa!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte AK Parti'de kulisler her geçen gün daha da hareketleniyor. Kayseri'de de sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ederken, son olarak Yahyalı ve Felahiye'den istifa haberleri geldi.

AK Parti’nin büyükşehir belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından ilçe belediye başkan adayları da merakla bekleniyordu. Kayseri’de de kamuoyunun heyecanla beklediği ilçe belediye başkan adayları açıklandı. 2024 Kayseri Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı Erciyes Kültür Merkezi’nde yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda pankartlar açıldı. Kayseri’nin çeşitli ilçelerinden gelen vatandaşlar belediye başkan adaylarına destek için programa katıldı.

AK Parti'de Sürpriz İstifa Dalgası

Yaşanan bu gelişmeler sonrası, Yahyalı Gençlik Kolları Başkanı Ali Burak Yapıcı ve Felahiye İlçe Başkanı Ali Temirci, görevlerinden istifa ettiklerini açıkladılar. Yapıcı ve Temirci'nin istifaları, AK Parti Kayseri'de şok etkisi yarattı. İstifa gerekçeleri hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, kulislerde yerel seçimlere ilişkin anlaşmazlıklar olduğu iddia ediliyor.