AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm'den Kayserispor açıklaması...

Kayseri AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm Kayserispor hakkında açıklamalarda bulundu. Üzüm, sporu seven birisi olduğunu belirterek, ''Maça gittiğimizde sesimiz kısılana kadar Kayserispor'a destek veririz.'' ifadelerini kullandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm'den Kayserispor açıklaması...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Yasemin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından beş önemli isimle beraber yapılan mülakat ve temayül sonucunda AK Parti Kayseri İl Başkanı olarak görevi devralan Fatih Üzüm ile gündeme dair özel bir röportaj gerçekleştirdi. 

AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm'den Kayserispor açıklaması...

Burada kendisine siyaset ve ülke gündeminin yanı sıra Kayserispor'un son durumu hakkında da soru yöneltti. Kayserispor'a sonuna kadar destek vereceklerini belirten Üzüm, hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı hakkında da konuştu.

Kayserispor’a sesimiz kısılana kadar destek vereceğiz
AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm,"Basından takip ettim transfer tahtasının açılacağı ile ilgili bir yönetim kurulu üyemiz umut verici bir açıklama yaptı. Hepimizin temennisi bu. Kayserispor bu şehrin takımı. Maça gittiğimizde sesimiz kısılana kadar Kayserispor’a destek veririz. Spor seven birisiyim. İnşallah Kayserispor’u içinde bulunduğu durumdan çıkar. Sonra Galatasaray maçı ile ilk galibiyetle beraber şehrimize umut verir ve bizim de kenetlenmemizi sağlar." ifadelerine yer verdi.