AK Parti Genel Başkanvekiline Yoğun ilgi!

AK Parti Genel Başkanvekili Olduktan sonra Kayseri'ye gelen Mustafa Elitaş'a partililer 4 gün boyunca yoğun ilgi gösterdi. Elitaş'ın gördüğü ilgiden memnun olduğu gözlemlendi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

AK Parti Genel Başkanvekiline Yoğun ilgi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, memleketi Kayseri’de bulunduğu 4 gün boyunca partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Elitaş’ın ziyaretlerde bir hayli neşeli olması dikkat çekti.

AK Parti’nin 7 Ekim’de gerçekleştirilen büyük kongresinde sürpriz bir biçimde genel başkanvekili seçilen Mustafa Elitaş, parti genel merkezindeki makamında birçok ismi makamında ağırladı. Art arda “hayırlı olsun” ziyaretlerine gidilen Elitaş, bu göreve geldikten sonra ilk kez memleketi Kayseri’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Perşembe günü Kayseri’ye gelen Elitaş, belediye başkanı, meclis üyeleri, parti teşkilat mensupları tarafından karşılandı. Yoğun bir kalabalığın karşıladığı Elitaş’ın neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı. Daha sonra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret eden Elitaş, Kayseri Ticaret Odası tarafından düzenlenen ekonomi konulu toplantıya katıldı. 
Elitaş, Cuma günü de çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunurken, kendisine belediye başkanları ve çok sayıda partili eşlik etti. Kalabalık grupların eşlik ettiği ziyaretlerde önemli mesajlar veren Elitaş, esnaf ziyaretlerini de ihmal etmedi.

Hafta sonunu da Kayseri’de geçiren Elitaş, Pazar günü Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen temayül yoklamasına katıldı. Partililerin etrafını sardığı ve sık sık sohbet ettiği Elitaş’ın neşeli hali ve partililerle yakından ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.
5 dönem milletvekilliği yaptıktan sonra 14 Mayıs’ta yapılan genel seçimlerde listeye konulmayan Elitaş, Genel Başkanvekili olduktan sonra siyaset sahnesine daha güçlü bir biçimde dönüş yapmış oldu. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için söz sahibi olan Elitaş’ı özellikle belediye başkan adayı ve meclis üyesi olmak isteyen isimlerin takip ettiği gözlemlendi.