Ahmet Şafak, Kayseri'ye Konser için geliyor!

Ünlü ses sanatçısı Ahmet Şafak, heyecanla beklenen Akkışla Yeni Yoğurt ve Kilim Festivali'nde hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 24 Haziran Cumartesi günü saat 19:00'da gerçekleşecek olan konser, Akkışla Üsküdar Yaylası'nda gerçekleşecek. Detaylar Kayseri Anadolu'nun Kayseri Haberinde…

Ahmet Şafak, Kayseri'ye Konser için geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü ses sanatçısı Ahmet Şafak, yaklaşık 1 ay sonra yeniden Kayseri’ye geliyor. Akkışla Yeni Yoğurt ve Kilim Festivali, bu yıl muhteşem bir etkinliğe imza atacak. Ünlü sanatçı Ahmet Şafak, 24 Haziran Cumartesi günü saat 19:00'da Akkışla Üsküdar Yaylası'nda hayranlarıyla buluşacak. Kendine özgü yorumu ve etkileyici sahne performansıyla sevenleriyle buluşacak olan Şafak, 19 Mayıs’ta Gençlik Konseri için Kayseri’ye gelmişti.

Akkışla Yeni Yoğurt ve Kilim Festivali, her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli etkinliklerle dolu olacak. Festival, yöresel lezzetlerin tadına bakabileceğiniz stantlar, el sanatları sergisi ve kilim dokuma atölyeleri gibi birçok etkinliği bünyesinde barındırıyor. Ahmet Şafak'ın konseri ise festivalin en heyecanla beklenen etkinliklerinden biri olarak öne çıkıyor.

Konserin gerçekleşeceği mekan olarak Akkışla Üsküdar Yaylası seçildi. Doğanın kalbinde yer alan bu özel mekan, eşsiz manzarası ve ferah ortamıyla konser deneyimini daha da unutulmaz kılacak. 
Ahmet Şafak'ın muhteşem sesi ve birbirinden güzel şarkılarıyla dolu geceye tanıklık etmek isteyenler, 24 Haziran Cumartesi günü saat 19:00'da Akkışla Üsküdar Yaylası'nda yerini alacak.

Ahmet Şafak, Kayseri'ye Konser için geliyor!