Ahmet Dirgenali'den önemli açıklamalar - Beklenen karar verildi

Kayserispor'un en büyük itici gücü olan Kapalı Kale Taraftar Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali, yeni sezonda hangi tribünde yer alacaklarını ve kombine fiyatlarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun Kayseri Haber detayında…

Ahmet Dirgenali'den önemli açıklamalar - Beklenen karar verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un fedakar taraftarı Kapalı lideri Ahmet Dirgenali, kombine ve yeni sezondaki planlamalara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Dirgenali, önümüzdeki sezon da Kapalı Kale’nin Kuzey Alt Tribününde yer alacağının bilgisini vererek, “Kapalı Kale olarak bu sene yine Kuzey alt tribünde olacağız. Maraton tribünün bazı fiziki şartların (pankart asma, tribün bölme, tribün birleştirme) sağlanamaması dolayısıyla aynı yerimizde desteğe devam edeceğiz” dedi. 

Ahmet Dirgenali'den önemli açıklamalar - Beklenen karar verildi

Geçtiğimiz sezon kombine alan taraftarın yüzde 15 indirimli faydalanacağının altını çizen Dirgenali, 4 maç üst üste maça gelmeyenlerin kombinelerin iptal olacağını belirterek, “Kombine fiyatları kulübümüz tarafından öğleden sonra açıklanacak. 4 maç üst üste gelmeyenlerin kombinesi iptal olacak. Kombine aktarım sayısı ‘3’ ile sınırlanacak. İstanbul takımı maçlarında kartlar aktarıma kapalı olacak. Geçen yıl kombinesi olan taraftarlarımız %15 indirimden faydalanacak. Bilet fiyatları bu sene sabit olacak kombine alan taraftarlarımız maddi olarak daha kârlı olacak. Öğrencilere %15 indirimli olacak. Bayan taraftarlarımız Doğu üst tribünden yüzde 50 indirimli alacak. Kapalı Kale olarak bu sene yine Kuzey alt tribünde olacağız. Maraton tribünün bazı fiziki şartların (pankart asma, tribün bölme, tribün birleştirme) sağlanamaması dolayısıyla aynı yerimizde desteğe devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.