Aday Şahin'den dikkat çeken proje!

İYİ Parti Kocasinan belediye başkan adayı Yurder Şahin, yeni projelerini tanıttı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Aday Şahin'den dikkat çeken proje!

İYİ Parti Kocasinan belediye başkan adayı Yurder Şahin, yeni projelerini tanıttı. Bir restoranda düzenlenen toplantıda aday Şahin, hazırladıkları projeleri kamuoyu ile paylaştı. Toplantıda konuşan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, yerel seçimlerin savaş değil, millete hizmet yarışı olduğunu söyledi.

Aday Şahin'den dikkat çeken proje!

Kentte iddialı olduklarını belirten Ataş, ''Şu anda arkadaşlarımız yaptıkları çalışmalarla herkesin gönlüne girdi ve ortada ne kadar çok parti olsa da sanki iki parti arasında geçen bir seçime dönüştü bu seçim. Halkımızdan da destek bekliyoruz.'' dedi.

Aday Şahin'den dikkat çeken proje!

İYİ Parti Kocasinan belediye başkan adayı Yurder Şahin, seçim süreci boyunca sahada sıkça yer aldığını ve vatandaşların talepleri yönünde çalışma yaptıklarını vurguladı.

Aday Şahin'den dikkat çeken proje!

Yamula Barajı’nı tatil bölgesi yapmayı hedeflediklerini aktaran Şahin, alanda 5 farklı noktada sahil yolu, aquapark, macera parkı, tırmanış ve kamp alanı yapacaklarını dile getirdi.

Şahin, ilçede dernekler yerleşkesi oluşturulacağını da belirterek, ''Dernekler yerleşkesi şehrimizde çok büyük bir ihtiyaç. Sivil toplum örgütleri için dernekler yerleşkesi kuracağız. İçerisinde tiyatro salonu gibi alanlar oluşturacağız. Burada belli bir üye sayısına ulaşan derneklerimize yer vereceğiz. Kültürlerin kaynaşmasını sağlayacağız. Çerkezlerimiz kafkas oyunu oynasın, Sivaslılarımız halayını çeksin.'' ifadelerini kullandı.