A Millî Takımımız, Galler'i 2-0 Yendi

A Millî Takımımız, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu dördüncü maçında Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda Galler'i 2-0 mağlup etti. Umut Nayir ve Arda Güler'in attığı gollerle Türkiye galibiyete ulaştı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri Haberinde...

A Millî Takımımız, Galler'i 2-0 Yendi

Millî takımımız, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki dördüncü maçında Galler'i mağlup etti. Karşılaşma, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşti ve Türkiye'nin 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. A Millî Takımımızın gollerini 72. dakikada Umut Nayir ve 80. dakikada Arda Güler kaydetti.

Maçın ilk yarısında iki takım da gol bulmakta zorlandı. Ancak Galler'in orta saha oyuncusu Joseff Morrell, 41. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve Galler, on kişiyle mücadele etmek zorunda kaldı. Bu durum, Türkiye'nin avantajını artırdı.

İkinci yarıda A Millî Takımımız daha etkili bir performans sergiledi. 64. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu ise Hakan Çalhanoğlu gole çeviremedi. Ancak 72. dakikada Umut Nayir'in attığı golle Türkiye öne geçti. Skor avantajını kullanmaya devam eden millî takımımız, 80. dakikada Arda Güler'in golüyle farkı ikiye çıkardı ve maçı 2-0 kazandı.A Millî Takımımız, Galler'i 2-0 Yendi

Bu sonuçla birlikte A Millî Takımımız, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki puanını yükseltti. Grubun diğer maçında ise Ermenistan, Letonya'yı 2-1 mağlup etti. Hırvatistan ise bu maç gününde bay geçti. Türkiye'nin bir sonraki maçı, Hırvatistan ile karşılaşacak.