30'lu Yumurta Koli Fiyatına Dev Zam

Son zam furyası cep yakıyor, yumurta fiyatları da bundan nasibini aldı. 30'lu yumurta kolisi fiyatlarındaki şok artış vatandaşı isyan ettirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

30'lu Yumurta Koli Fiyatına Dev Zam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son dönemde artan zamlar, vatandaşın bütçesini alt üst etti ederken, 1 koli yumurtadaki yükseliş pes dedirtti. Zam furyasına yumurta da eklendi. Sürekli gelen zamlar vatandaşın cebini yakarken, endişeleri de beraberinde getiriyor. 30'lu yumurta koli fiyatları, son gelen zam ile 100 TL'yi buldu.
Yumurta, günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası. Birçok evde düzenli olarak tüketilen yumurta da artık lüks oldu. Yumurta fiyatlarında gelen son zam ile 70 TL olan 30'lu yumurta kolisi, 100 TL'yi geçti. Zamların ardı arkası kesilmezken, artan maliyetlerin etkisi olduğu ifade ediliyor. Vatandaşlar, fiyat artışlarına isyan ederken, bu zamların durması için gerekli adımların atılması konusunda yetkililere seslendi. 
Ekonomik istikrarın sağlanması ve fiyat artışlarının kontrol altında toplanması için atılacak adımlar vatandaş tarafından merakla takip ediliyor.