3 haftalık bebeğini boğarak öldürdü

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde 3 yaşındaki Alperen'in dövülerek öldürülmesi olayından sonra, ruhsal bunalıma giren Ayşe Bülbül (40) iddiaya göre, 3 haftalık bebeği Melek Bülbül'ü elleriyle boğarak öldürdü.

3 haftalık bebeğini boğarak öldürdü

Olay, Pınarbaşı ilçesi Kerimoğlu mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre bir ay önce doğum yapmak için Pınarbaşı ilçesi Gümüşgün mahallesinde ailesinin yaşadığı Pınarbaşı ilçesi Kerimoğlu mahallesine gelen Ayşe Bülbül, ilçe 3 hafta önce İlçe Devlet Hastanesinde Melek adını verdiği kız çocuğunu dünyaya getirdi. Anne Ayşe Bülbül, iddiaya göre bu sabah 3 haftalık bebeği Melek'in yüzüne yastık kapattı. Bülbül, daha sonra küçük bebeğini elleriyle boğarak öldürdü. Olay sonra hayatını kaybeden bebek, otopsi yapılmak üzere Pınarbaşı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Psikolojik sorunları olduğu belirlenen bebeğin annesi Ayşe Bülbül, polis tarafından gözaltına alındı.


Pınarbaşı ilçesinde geçtiğimiz hafta Harun Sezer, sevgilisi Emel Öner'in 3 yaşındaki oğlu Alperen Ekinci'yi döverek öldürmüş, daha sonra ilçe mezarlığına gömmüştü.

DHA