2026 biter bitmez 2027 yılı için hazırlıklar başladı: YKS'de Kayseri farkı!
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 2026 YKS sürecinin tamamlanmasının ardından 2027 yılı YKS sınavı için hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.
Kayseri İl Mill Eğitim Müdürü Coşkun Esen, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2026 YKS değerlendirmesi gerçekleştirildi. Öte yandan yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir zaman kala 2027 YKS sınavı için de hazırlık değerlendirilmesinde bulunuldu.
2026 YKS Değerlendirme, 2027’ye Hazırlık Toplantısı
İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Müdürlüğümüze bağlı sınavla öğrenci alan okul müdürleriyle 2026 YKS sonuçlarını değerlendirmek ve 2027 YKS hazırlık çalışmalarını planlamak üzere bir araya geldi.
2027 başarı çıtası yükseldi
Kayseri İl Mill Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: ‘’2026 YKS sürecinin sonuçları değerlendirilirken elde edilen veriler doğrultusunda öğrencilerimizin akademik başarılarını daha da artırmaya yönelik çalışmalar ele alındı. 2027 YKS’ye yönelik hazırlıkların, planlı ve iş birliği içerisinde yürütülmesinin önemine vurgu yapıldı.'' ifadeleri kullanıldı.
