14 Şubat yaklaşıyor, gül fiyatları cep yakıyor!

14 Şubat Sevgililer Günü geldi. Çiçekçilerin de mesaisi başladıç Özel günlerde en çok tercih edilen gül fiyatları ise pahalı çiçekler kategorisinde ön plana çıkarken Sevgililer Günü'nün gelmesiyle fiyatlardaki artış da cep yakıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

14 Şubat yaklaşıyor, gül fiyatları cep yakıyor!

14 Şubat Sevgililer Günü olarak kutlanan özel bir gün olması sebebiyle çiftler hediye arayışına giriyor. Özel günlerde ilk akla gelen ise çoğunlukla gül olurken bu yoğun talep gül fiyatlarında da belirgin bir artışa sebep oluyor. Pahalı çiçekler kategorisinde yer alan güller, özellikle Sevgililer Günü'nde daha da değer kazandı.

Çiçekçiler, Sevgililer Günü için özel olarak hazırladıkları gül aranjmanları ve buketleriyle müşterilerini karşılıyor. Ancak artan talep fiyatlara da yansıdı ve çiftlerin cebini daha fazla yakmaya başladı. duruyor.

14 Şubat yaklaşıyor, gül fiyatları cep yakıyor!

Gülün tanesi 150 lira

Kayseri’de gülün tanesi çiçekçilerde 50 lira ile 100 lira arasında değişirken, Sevgililer Günü’nün gelmesiyle bu fiyat 150 lirayı buldu.

14 Şubat yaklaşıyor, gül fiyatları cep yakıyor!

En çok tercih edilen hediyeler arasında gül yer alıyor. Her özel günde ürünlerde fiyat değişikliği meydana geliyor. Bu özel günün gözbebek hediyesi gülün de fiyatı değişiyor. Bu yıl da bir adet gül fiyatındaki yükseliş gözlerden kaçmadı.

Çiçekçilerden edinilen bilgiye göre, en az 5 adetlik bir gül buketi 625 ile 750 lirayı bulabiliyor.