13 Ağustos: Tarihte bugün ne oldu?

Tarihin her anı, dünyanın dört bir yanında önemli olayların ve dönüm noktalarının yaşandığı anılardır. Bugün de tarih sahnesinde önemli olaylara şahitlik ettiğimiz günlerden biri. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

13 Ağustos: Tarihte bugün ne oldu?

Tarihin her anı, dünyanın dört bir yanında önemli olayların ve dönüm noktalarının yaşandığı anılardır. Bugün de tarih sahnesinde önemli olaylara şahitlik ettiğimiz bir gün. İşte, tarihte bugün yaşanan bazı önemli olayların detayları Kayseri Anadolu Haber'de...

13 Ağustos 2018

İsrail yıllardır el koyduğu Filistinlilere ait postaları teslim etti

13 Ağustos: Tarihte bugün ne oldu?

Filistin İletişim ve Bilgi Teknolojisi Bakanı Allam Musa, yaptığı yazılı açıklamada, Filistin'e gönderilen postaların Ürdün üzerinden sahiplerine ulaştırılmaya başlandığı tarih olan 2010'dan bu yana İsrail tarafından el konulan ve bugün tonları bulan binlerce postanın İsrailli yetkililerce Filistin hükümetine teslim edildiğini belirtti.

13 Ağustos 2011

Türkiye 2020 Olimpiyat Oyunları’na aday olduğunu açıkladı

13 Ağustos: Tarihte bugün ne oldu?

Türkiye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Olimpiyat Evi'nde düzenlediği basın toplantısında, İstanbul'un 2020 Olimpiyat Oyunları'nı düzenlemek için aday olduğunu resmen açıkladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu defa hedefe ulaşacaklarına inandığını belirterek, "Dünyanın en büyük sportif organizasyonu olan olimpiyat oyunları, dünyanın bütün renklerini ve kültürlerini buluşturan bir medeniyetler buluşmasıdır. Medeniyetler ittifakında önemli bir rolü olan Türkiye için bu çok büyük bir önem arz etmektedir" şeklinde konuştu.

13 Ağustos 2014

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba bugün vefat etti

13 Ağustos: Tarihte bugün ne oldu?

Süleyman Seba, Türk futbolcu, MİT mensubu, Spor yöneticisi ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 30. başkanıdır. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 1984 ile 2000 yılları arasında kesintisiz başkanlığını yaptı. Hakkı Yeten ile birlikte Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün iki onursal başkanından biridir.

13 Ağustos 2000

Tiyatro ve sinema sanatçısı Güzin Özipek hayatını kaybetti

13 Ağustos: Tarihte bugün ne oldu?

Sanat hayatı boyunca birçok yapımda rol alan ve 13 yıl devam eden "Bizimkiler" dizisinde oynadığı "Babaanne Leyla Hanım" rolüyle hafızalarda yer edinen Güzin Özipek vefat etti.