124 Sözleşmeli personel alımı yapılacak - Mülakat yok!

Tarım ve Orman Bakanlığı 124 Sözleşmeli personel alımı yapacak. İş arayanlar bu haber sizin için. Sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı. Alımlarda mülakat olmayacak. Detaylar haberimizde…

124 Sözleşmeli personel alımı yapılacak - Mülakat yok!

Tarım ve Orman Bakanlığı müjdeli haberi duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) internet sitesinden yayımladığı duyuruda merkez ve taşra birimlerinde istihdam edilmek üzere 124 sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Resmi Gazetede yayımlanan sözleşmeli personel ilanı başvuruları bugün başladı.

Orman Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yayınladığı ilanda sözleşmeli personel alımına ilişkin başvurular 16 – 26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilmesi gerektiği belirtildi.

124 Sözleşmeli personel alımı yapılacak - Mülakat yok!

2022 KPSS puanı ile yapılacak başvuruda kadro dağılımı büro personeli, şoför, koruma ve güvenlik görevlisi, mühendis, laborant, tekniker, avukat olarak açıklandı. Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımında yazılı veya sözlü sınav yapılmayacak.  KPSS B grubu puan sıralaması esas alınarak ilanda yer alan il ve pozisyonlara belirlenen mezuniyetlerden toplam 124 (yüz yirmi dört) adet sözleşmeli personel alınacağı duyuruldu.

Adaylar 16 – 26 Nisan 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Orman Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı, Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden e-devlet şifreleri ile başvuru yapacaklardır. Başvuru işlemleri 26 Nisan 2024 gecesi saat 23:59'da sona erecektir. Bu süre kesinlikle uzatılmayacaktır.

Başvuruyla ilgili özel şartlar için TIKLAYINIZ