100 Bin TL'lik akıl karıştıran o soru!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında akıl karıştıran 100 Bin TL değerindeki KPSS sorusu. Tüm Türkiye'nin bildiği ama cevabını veremediği o soru gündem oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in kayseri haberinde…

100 Bin TL'lik akıl karıştıran o soru!

Milyonların izlediği, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında akıl karıştıran 100 Bin TL değerindeki KPSS sorusu. Tüm Türkiye’nin bildiği ama cevabını veremediği o soru gündem oldu.

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu, 13 soru ve iki baraj sorularından oluşan, son soruda 500 Bin TL ödülü bulunan Kim Milyoner Olmak İster Yarışması’nda, izleyenlerin aklını karıştıran bir soru soruldu. Yarışmacıya, KPSS ile ilgili sorulan soru, izleyenlerin aklını karıştırarak tüm şıkları sorgulamaya bıraktı.

Yarışmacı Tahir Akay'a sorulan; ‘ÖSYM tarafından düzenlenen ve kısaltması ‘KPSS’ olan sınavın tam adı nedir?’ sorusunu joker hakkı ile cevapladı.

A)Kamu Personel Seçme Sınavı
B)Kamuya Personel Seçme Sınavı
C)Kamuda Personel Seçme Sınavı
D)Kamu Personeli Seçme Sınavı

100 Bin TL'lik akıl karıştıran o soru!

Şeklinde cevapları bulunan soruya Tahir Akay joker hakkını kullandı. İlk olarak D şıkkı cevabını veren yarışmacı son yanıt hakkında A cevabını vererek soruyu doğru yanıtladı. Yarışmacı, verdiği cevabın ardından bir sonraki soruya geçmeye hak kazandı.