10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı

Kayseri'de görev yapan basın mensupları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda buluştu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen programa Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek,  Erciyes Üniversitesi Rektörü Fatih Altun, Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, siyasi parti temsilcileri, kurum temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

“Yararlı işleri imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın2

Kayseri Valiliği önünde başlayan programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk büstüne çelenk sunuldu. Burada konuşma yapan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, “Biz gazeteciler olarak kalemimizi konuşturuyoruz fakat iş her türlü dönüyor dolaşıyor siyasete geliyor. Bu anlamda siyasilerimizin çabalarını görüyoruz. Her şartta yanımızda olan şehrin büyüklerine şükranlarımızı sunuyoruz. Her zaman bizimle paydaş olduklarını biliyoruz. Ne gerekiyorsa ellerinden geleni yapıyorlar. Kimsenin şehrin yararına olacak işlere imza atacağımızdan şüphesi olmasın. Tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Bu özel günümüzde yanımızda olan herkese de ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Vali Çiçek’ten gazetecilere gezi sözü

Gazetecilere gezi sözünü baharda yerine getireceğini söyleyen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Kayseri’de sizlerle beraber ilk 10 Ocak Gazeteciler Günü’m. Bugün özellikle buraya gelip sizlerin günün tebrik etmek, yaptığınız haberlerle bizlere yol gösterdiğiniz için hepinize teşekkür etmek istedim. Cemiyette yapılan organizasyonlarda yapılacak çalışmalarda Kayseri Valisi olarak elimden geldiğince beraber olmak istediğimi belirtmek istiyorum. Bir de bir sözümüz vardı. O sözü biraz uzattık. Hep birlikte Kayseri’nin tarihi ve turistik yerlerini gezecektik. Ben sözümdeyim. Metin başkanım gününü ayarlayacak hep birlikte gezimizi yapacağız. Bunu da uzatmayacağız bahara yapacağız. Ben gününüzü kutluyorum. Aynı zamanda da Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın temennisinde bulunmak istiyorum.” ifadelerinde bulundu.

“Kayseri’de gençleşen bir ekip var”

Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, “Tüm basın mensuplarımızın günü kutlu olsun. Tabi sadece sözde kutlu olmasın. Gazetecilerimizin ne kadar zor şartlarda görevini yerine getirdiğini hep birlikte görüyoruz. Gençleşen bir ekip var Kayseri’de. İnşallah bundan sonraki süreçte çok daha güzel bir atmosferde güzel çalışmalarınızı görürüz” diye konuştu.

“Şehrimizin en güzel yönü birlik, beraberlik ve dayanışma”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, “Çalışan gazeteci dostlarımın gününü kutluyorum. Sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler temenni ediyoruz. Daha nice 10 Ocak’lara diye dua ediyoruz. Gerçekten Kayserimizde herhalde şehrimizin en güzel yönü birlik, beraberlik ve dayanışma. Dolayısıyla bu şehrin huzurunu gerektiren, bu şehrin önemini anlatan, bu şehri olumlu olarak kamuoyu ile paylaşacak her türlü çalışmamızda dayanışmanın örneklerini sergilemekteyiz. Şehrimizin menfaati neyi gerektiriyorsa birlikte elimizden geleni yapıyoruz. Bu günü birlikte paylaşmak adına başkanlarımızla birlikte her zaman yanındayız” dedi.

Program Kayseri basın tarihinin yer aldığı gazetelerin bulunduğu Faruk Yaman Özel Sergisi ile son buldu. >>Selma Kan

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı