ZAFERLE BİTİRİN

Kasımpaşa ve Akhisar galibiyetleriyle lige tutunan Kayserispor, yarın devrenin son maçında ateş hattındaki Erzurum'un konuğu olacak.

ZAFERLE BİTİRİN

SAAT 13.30’DA BAŞLAYACAK 
 
Sıkıntılı günlere Hikmet Karaman yönetiminde çıktığı iki lig maçını kazanarak son veren ve tehlike hattından çıkan Kayserispor, yarın devrenin finali anlamına gelen maçta Büyükşehir Belediye Erzurum’un konuğu olacak. Bir tarafta kazanıp ateş hattından çıkmak isteyen Erzurum diğer tarafta kazanıp aradaki puan farkını açıp ateşten uzaklaşmak isteyen Kayserispor. Kazım Karabekir Stadı’ndaki doksan dakika saat 13.30’da başlayacak ve Beınsports’tan naklen yayınlanacak.
 
FİNAL GİBİ DOKSAN DAKİKA
 
Yenilgi serisine son iki maçı kazanarak son veren Kayserispor, yarın Erzurum’da da sahadan puan ya da puanlarla ayrılıp devreye moralli girmek için sahaya çıkacak. Mevsim şartları ve yüksek rakım nedeniyle Erzurum’a perşembe günü giden ve dün burada ilk çalışmasını yapan sarı- kırmızılılar, bugün yapacakları antrenmandan sonra yarınki maçın başlama saatini beklemeye geçecekler. Bu sezon ilk kez iki maç üst üste kazanan sarı kırmızılılar, bu seriyi yarın Erzurum deplasmanında da sürdürüp üçte üçle yeni yıla girmek için sahaya çıkacaklar. HM