Tarık Sena Kösedağ

Zorlu süreç bizi bekliyor

Tarık Sena Kösedağ

2021-2022 sezonuna Altay yenilgisiyle başlayan Kayserispor, alelacele Yalçın Koşukavak’ı gönderip yerine Hikmet Karaman’ı getirerek bir nevi tren raydan çıkmadan önlemini almış oldu.

Altay karşılaşmasından sonra Adana Demirspor karşısında 1 puan ve İstanbul temsilcilerinden alınan 6 puan ile son sezonların en iyi başlangıçlarından birini yaptı.

Özellikle geçtiğimiz iki sezona başlangıcını hatırlayacak olursak, bu sezonki sonuçlar ve futbol ilerisi için büyük umut veriyor. Bunun yanı sıra taraftar da bu sezon Kayserispor’u keyif alarak izliyor.

Fakat henüz 4 hafta geride kaldı. Önümüzde koskoca 34 hafta var. Zorlu ve meşakkatli bir yol. Bu derenin altından çok sular geçer.

Önümüzdeki 10 gün içerisinde Kayserispor’u zorlu bir fikstür bekliyor.

Asıl mücadele şimdi başlayacak.

İlk olarak Hatay deplasmanı, daha sonra hafta içerisinde Galatasaray ile Kadir Has’ta zorlu bir randevu ve ardından Giresunspor ile deplasmanda kritik bir 90 dakika.

Bu 10 gün içerisinde iki kez deplasman yapacak olan Kayserispor, ne kadar zor görünüyor olsa da, yakaladığı olumlu hava itibarıyla, bu karşılaşmalardan 7 puan çıkarabileceğini düşünüyorum.

Zor gözükse de imkânsız değil.

Milli ara öncesi alınacak her puan, her galibiyet Kayserispor’un zirveye doğru yaptığı yolculuğuna katkı sağlayacaktır.

Yazarın Diğer Yazıları