Welitton taraftara saç-baş yoldurttu

Kayserispor 'un Kardemir Karabükspor ile oynadığı karşılaşmada Welitton 'un ilk yarıda kaçırdığı gol pozisyonları taraftara saç-baş yoldurttu.

Welitton taraftara saç-baş yoldurttu

Welitton taraftara saç-baş yoldurttu
 
 
 
 
Kayserispor'un Kardemir Karabükspor ile oynadığı karşılaşmada Welitton'un ilk yarıda kaçırdığı gol pozisyonları taraftara saç-baş yoldurttu. 
 
Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor, kendi evinde Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya baskılı başlayan Kayserispor'un 15. dakikadaki atağında topa elle müdahale eden Dany kırmızı kart gördü ve hakem Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi.
 
Deniz Türüç kullandığı penaltı atışı sonrasında Kayserispor'u 1-0 öne geçirdi. Rakibinin 10 kişi kalması ile baskısını daha da arttıran Kayserispor'da Umut Bulut'un pasında Welitton ceza sahasında topla buluştu. Tribündeki taraftarlar farkın 2'ye çıkmasını beklerken Welitton, Kardemir Karabükspor'un kalecisi Adriano'yu çalımladıktan sonra topu auta attı. Welitton'un müsait pozisyonda topu auta atması sonrasında taraftarları adeta çıldırttı. Karşılaşma boyunca kaçırdığı pozisyonlarla taraftarı çıldırtan Welitton, maçın ikinci yarısında Murat Duruer'in pasında topla buluştu. İlk vuruşu kaleci Adriano'dan dönen Welitton, önünde kalan topu boş kaleye göndererek Kayserispor'u rahatlatan golü atmış oldu. İHA