Uzmanından Belediye Başkan adaylarına uyarılar!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektör Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın 31 Mart Yerel Seçimler öncesi belediye başkan adaylarına uyarılarda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Uzmanından Belediye Başkan adaylarına uyarılar!

Kayseri’de 31 Mart Yerel Seçimler öncesi çalışmaların hızlandığı bugünlerde Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektör Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın’ın kaleme aldığı köşe yazısında belediye başkan adaylarına ilişkin yaptığı uyarı ve öneriler dikkat çekti. 

Aydın ‘Belediye başkan adayları için organik iletişim ve kampanya önerileri’ başlığıyla yayımladığı yazıya ‘Belediye Başkan Adayı olsaydım’ şeklinde başlarken adaylara önerilerini de madde madde sıraladı. 

Aydın Haber 7'de yer alan köşe yazısının ilk maddesinde Hz. Ömer'den bir örneğe yer verdi. Aydın, belediye başkan adaylarının eksik yanlarını fark edince kendisiyle ilgili gerçeği değiştirmeye çalışması gerektiğin kaydederek, ''Kolay, ucuz ve manipüle edici olana değil, belki pahalı, daha zor ama kesin sonuç verene yoğunlaşır, nihai sonucu hesap ederdim" dedi.

Belediye Başkan adaylarının tavsiyelerde bulunan danışmanlarına kulak vermesi gerektiğini de aktarırken, kentte yaşanan güncel sorunlarla mücadelede ısrarcı olunması gerektiğini kaydetti.

Aydın madde madde sıraladığı konular arasında; nezaket, sağlıklı gıda, sosyal medya, medya planlaması, iletişim, başıboş köpek sorunu, madde ve teknoloji bağımlılığı, gençlik ve kadın STK'ları, israf, kentsel dönüşüm, kentin tarihi ve kültürel devamlılığı, göçmen nüfusu gibi konulara değindi.

İşte Aydın’ın dikkat çeken köşe yazısı