Türkiye'nin en büyüğü olacak

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İncesu'daki Kayseri Yeşilay Uyuşturucuyla Mücadele Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatını ziyaret etti. Türkiye'nin en büyük ve en donanımlı merkezlerinden biri olacak bu komplekste son durum ne? Tüm ayrıntılar Kayseri haberimizde…

Türkiye'nin en büyüğü olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye'nin en büyük ve en donanımlı yapılarından biri olan Kayseri Yeşilay Uyuşturucuyla Mücadele Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Türkiye'nin en büyüğü olacak

İncesu'da yapımı devam eden İncesu ilçesi Saraycık Mahallesi'nde eski Kayseri Fen Lisesi'nin yerine inşa edilen merkezin, kaba inşaat çalışmalarının sona yaklaşıldığı öğrenildi. Vali Çiçek, Başkan Büyükkılıç ve beraberindekiler, son durumu hakkında bilgi aldılar. Bu önemli merkez, Türkiye çapındaki örnek bir rol modeli olarak gösteriliyor.

Türkiye'nin en büyüğü olacak
Başkan Büyükkılıç, ‘Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ile birlikte İncesu ilçesi Saraycık Mahallesi’nde yapımı devam eden Kayseri Yeşilay Uyuşturucuyla Mücadele Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışmaları yerinde inceledik. Uyuşturucu ile mücadelede dönüm noktalarından biri olacak rehabilitasyon merkezimizde çalışmaların hızla devam ettiğini görmek bizleri mutlu etti’ ifadeleri ni kullanıldı.

Türkiye'nin en büyüğü olacak
Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç, son ziyaretini 20 gün önce gerçekleştirmişti.