Türkiye Kayserili ismi konuşuyor!

Kayseri'nin yetiştirdiği futbola Kayserispor'da başlayan Metin İlhan, Karabük İdman Yurdu ile herkesin imkansız dediğini başardı ve 4 puandan aldığı takımı 35 puana yükselterek, ekibiyle birlikte kümede bırakmanın mutluluğunu yaşadı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Türkiye Kayserili ismi konuşuyor!

Futbola Kayserispor’da başlayan, ardından 20 yıl şehir dışında hem futbol oynayan, ardından da kariyerine yine Kayseri dışında sürdüren teknik direktör Metin İlhan, büyük bir başarıya imza atarak hemşehrilerini gururlandırdı. Sezon ortasında Karabükspor’a giden ve 4 puanla ligin son sırasından aldığı takımı şaha kaldıran İlhan, Türkiye’de son yıllarda eşine ender rastlanır bir başarının altına imza attı.

Türkiye Kayserili ismi konuşuyor!

Karabük efsanesi yeniden canlandı

TFF 3. Lig, geçtiğimiz hafta sona erdi. 1. Grupta Karabük efsanesinin yeniden canlanmasında büyük emeği olan İlhan, ekibiyle birlikte aldığı başarılı sonuçlarla gemiyi limana kaza almadan getirdi. Karabükspor Başkanı Adem Aydın’ın güvendiği teknik ekipte büyük sorumluluk alan İlhan, 2015-16 futbol sezonunda Yücel İldiz’in ekibinde yer alıyordu. O yıllarda İldiz ile birlikte takımı Avrupa’ya taşıyan ve destan yazan Metin İlhan, tecrübesini yeniden konuşturdu. Herkesin kesin düşer dediği takımı 4 puanda son sıradan alan İlhan, 35 puanla sezonu tamamladı. Karabük İdman Yurdu, eski ekonomik gücü olmamasına rağmen, destek almadan, sınırlı imkanlarla, kararlı bir şekilde Metin İlhan ve ekibini göreve getirdi ve büyük bir başarıya imza atıldı.

Türkiye Kayserili ismi konuşuyor!

Karabük’te kahraman ilan edildi

Sezonun ilk yarısında zorlu bir süreç geçiren Karabük İdman Yurdu, sürekli teknik ekip değişikliği ile ligin dibini boyladı. Metin İlhan Ersin Büyüktepe ve Hakan Söyler gibi futbolun duayen isimleri takıma yeni bir soluk getirdi. İlhan, aradan geçen 10 yıl sonra herkesin imkansız dediği başarıyı elde etti ve Karabük’te kahraman ilan edildi. İlhan’ın, önümüzdeki yıl, Karabük temsilcisiyle devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Türkiye Kayserili ismi konuşuyor!

Adı Kayserispor için de geçmişti, İlhan net konuşmuştu!

Adı Kayserispor teknik direktörlüğü için de anılan Metin İlhan, ‘Ben Kayserispor’a gelirsem, Başkan olarak gelirim’ diye net bir yanıt verdi. İlhan'a, TFF 1. Lig'de şampiyonluk iddiası bulunan ve bunun yanı sıra Süper Lig'den de teklif geldiği gelen bilgiler arasıhda yer aldı. Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak Kayseri’nin yetiştirdiği Metin İlhan’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.