TOKİ Melikgazi'de arsa mı satıyor? İşte detaylar...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut ve arsa satışlarını sürdürüyor. TOKİ'nin Melikgazi İlçesi'ne ilişkin açıklaması vatandaşın dikkatini çekti. Toki ise konuya dair bir duyuru yaptı. Toki Melikgazi'de arsa mı satıyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

TOKİ Melikgazi'de arsa mı satıyor? İşte detaylar...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut ve arsa satışlarını sürdürüyor. TOKİ'den yapılan yeni açıklamaya göre Melikgazi İlçesi'nde 5 adet konut alanı arsası ihale ile satışa çıkarılıyor.

Açık arttırma usulü satışa çıkarılan konut alanı arsaları 31 Ağustos Perşembe günü saat 10.30'da gerçekleşecek. KDV'den muaf tutulacak konut alanları için yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade imkanı da sunulacağı belirtiliyor. Açık arttırma ile gerçekleşecek konut arsası ihalesine internet bağlantısıyla her yerden online katılım sağlanabilecek.

İnternet bağlantısıyla katılım yapacak vatandaşların önceden belirlenen tarih ve saatte kayıt yaptırmaları gerekiyor. Açık arttırmaya internet katılımı için kayıtlar 29.08.2023 Salı günü saat 10.30'a kadar devam edecek. İhaleye salon katılımı için de TOKİ'nin Ankara Merkez Binası ve İstanbul Hizmet binalarına giderek fiziki başvuru yapılabilecek.

TOKİ'den konut arsası ihalesi için detaylar:

TOKİ Melikgazi'de arsa mı satıyor? İşte detaylar...