TOKİ'den Kayseri için görülmemiş fırsat! Birikimi olanlar yaşadı...

TOKİ'den Kayseri için görülmemiş fırsat! Birikimi olanlar yaşadı... TOKİ aralarında Kayseri'nin de yer aldığı 42 ilde 462 arsanın satışı ve Antalya'da da tarım alanı kiralama müzayedesi yapacak. Vatandaşı gündemine oturan satış nasıl gerçekleşecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

TOKİ'den Kayseri için görülmemiş fırsat! Birikimi olanlar yaşadı...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TOKİ'den Kayseri için görülmemiş fırsat! Birikimi olanlar yaşadı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başta Ankara, İstanbul ve İzmir'in ve Kayseri'nin de aralarında bulunduğu 42 ildeki 462 arsa açık artırma ile satılacak. TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, 1-2 Kasım'da yapılacak açık artırmayla konut, ticaret, sanayi, turizm tesisi, özel sağlık tesisi ve plansız nitelikteki arsalara peşin veya vade seçenekleriyle sahip olunabilecek.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konut, arsa ve tarım alanı satış ve kiralamalarını sürdürüyor. TOKİ aralarında Kayseri’nin de yer aldığı 42 ilde 462 arsanın satışı ve Antalya'da da tarım alanı kiralama müzayedesi yapacak. Açık artırma usulüyle satışı gerçekleşecek arsalar ve tarım alanı müzayedesi vatandaşın gündemine oturdu.

TOKİ müzayedesi, 1- 2 Kasım 2023 tarihleri arasında saat 10.30'da gerçekleştirilecek. Açık artırmaya katılacak olan gerçek veya tüzel kişilerin talip oldukları arsaların her biri için ayrı ayrı katılım teminatı ödemeleri gerektiği bildirildi. Bu kapsamda TOKİ, Kayseri’de 10 muhtelif arsayı satışa çıkaracak. Satış yüzde 35 peşin, 48 ayda vade ile yapılacak. 

TOKİ'den Kayseri için görülmemiş fırsat! Birikimi olanlar yaşadı...

TOKİ'nin İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek müzayedeye internetten de "emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif verilebilecek.

Satışa ilişkin detaylı bilgiye "www.toki.gov.tr" ile "emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.