T.C İbaresi Yeniden Takıldı

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen Yerel Seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Dursun, göreve gelir gelmez tabelayı değiştirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

T.C İbaresi Yeniden Takıldı

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Mustafa Dursun, göreve gelir gelmez tabelayı değiştirdi.

T.C İbaresi Yeniden Takıldı

Ak Partinin adayı eski Belediye Başkanı Ayhan Arslan’ın Akkışla Belediye binasının tabelasından kaldırdığı T.C. ibaresini, CHP’nin adayı yeni Belediye Başkanı Mustafa Dursun tekrardan taktırdı.

Onlar Kaldıracak Biz Koyacağız

Belediye Binası önünde ve T.C. yazısı altında açıklamalarda bulunan Başkan Dursun, ‘Bu süreçte bayağı bir zorlandık. Bu sürecin sonunda da mutlu bir sona erdik. Bundan önce halkımız bizim için çalıştı. Biz de 5 yıl halk için çalışmaya geldik. Halkçı belediye başkanı geldik. İnşallah halkın menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Herkese hayırlı uğurlu olsun. Daha önce bir başkanımızla istişare etmiştik. Onları kaldıracaksa ant içmiştik. Biz de koyacağız. Onlar kandıracak, biz koyacağız.’

T.C. İbaresi Hayırlı Olsun

Yaşanan değişikliklerle ilgili görüşlerini paylaşan CHP Akkışla İlçe Başkanı Mehmet Arslan, ‘Yıllardır özlemimiz olan belediye seçimlerinde belediyeyi kazandık. Alkışlarımıza hayırlı olsun. Memleketimize hayırlı olsun. Bu arada aday adaylığı sürecimize de Sayın Başkanıma, ‘Başkanım belediye başkanlığını kazandığımızda ilk icraat olarak mazbata törenimize Akkışla Belediyesi'nin üzerine, kaldırılan TC levhasını koymak olsun’ dedik. Bu konuda istişare ettik. O da sağ olsun kabul gördü. Daha mazbatayı elimize almadan.  TC ibaresini tabelamıza taktırdık. Memleketimize ülkemize, Akkışla’mıza hayırlı olsun diyorum’ ifadelerinde bulundu.