Sürücüler dikkat!: Trafik cezası ne kadar oldu?

Kayseri'de polisin yazdığı trafik cezalarında artış gözlemleniyor. Bunun nedeni ne? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Sürücüler dikkat!: Trafik cezası ne kadar oldu?

Trafikte ceza ücretlerine ocak ayında zam gelirken trafik cezasında da artış gözlemleniyor. Trafik kurallarına uymamak beraberinde cezai işlemleri ve kazaları getiriyor.

Son dönemde trafik cezalarında artış görülürken sürücülerin daha dikkatli olması gerekiyor. Hız kurallarına dikkat etmeyen, ışıkta beklemeyen vatandaşlar veya başka sebeplerden kaynaklı kaza meydana geliyor. Öyle ki bu sürücüler için hem maddi hem manevi kayba sebep oluyor.

Alkol veya uyuşturucu madde kullanımı da sürücüler ve yayalar için büyük tehlike arz ediyor. Örneğin geçen hafta kentte sürücülerin araçlarının birbirine çarpması ile meydana gelen kazada, arasında anlaşma sağlayan sürücülerden uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen taraf polisi görür görmez anlaştığı diğer sürücüyü bıçakladı. Yaralanan sürücü şu anda yaşam mücadelesi veriyor... 

Kent trafiğinde hız sınırı ne yazık ki aşılıyor. Cezalara gelen zamlara vatandaşlar aldırış etmeden hız sınırını aşıyor.

Trafik ceza ücretleri ne kadar?

Sürücüler dikkat!: Trafik cezaları ne kadar oldu?

Sürücüler dikkat!: Trafik cezaları ne kadar oldu?