Sosyal Medyada Gündem Olmuştu - O cisim Kayseri'de de Görüldü!

Muş, Hatay, Elazığ, ve Kocaeli'de gökyüzünde görüldüğü iddia edilen cismin ne olduğu vatandaşlar tarafından araştırılırken Kayseri'de de görüldüğü iddia edildi. Görüntüler WhatsApp ihbar hattımıza Kayseri'de yaşayan bir vatandaş tarafından gönderildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Sosyal Medyada Gündem Olmuştu - O cisim Kayseri'de de Görüldü!

Muş, Hatay, Elazığ, ve Kocaeli'de gökyüzünde görüldüğü iddia edilen cismin ne olduğu vatandaşlar tarafından araştırılırken Kayseri'de de görüldüğü iddia edildi. 

Son zamanlarda Türkiye’nin farklı noktalarında görülen havadaki cisimler sosyal medyada merak uyandırmaya devam ediyor. İlk kez 27 Nisan’da Muş’ta görüntülenen cisim günler sonra İstanbul’da da ortaya çıkmıştı. Sosyal medyada görüntüleri izleyen vatandaşlar ‘takım elbise giymiş adam’ benzetmesinde bulunuyor. Gökyüzündeki cismi Muş’ta göre vatandaş; ‘Akşam 17.00 civarında merada hayvanlarımı otlatırken anında gökyüzünde belirdi. İnsan şeklinde siyah bir cisimdi’ açıklamalarında bulundu.

Kayseri'de de bir vatandaş benzer ifadeleri kullanarak WhatsApp ihbar hattımıza görüntüleri yolladı. Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda seyir halinde olan vatandaş gökyüzünde cismi gördüğünü ifade etti. İhbarında şu ifadelere yer verdi; 'Seyir halindeydim, gökyüzünde bir cismin olduğunu fark ettim. Hemen çektim. Sonra kayboldu' dedi.

Sosyal Medyada Gündem Olmuştu - Kayseri'de de Görüldü!

Cismin ne olduğu ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor. 

Sizde WhatsApp ihbar hattımıza şikayet ve isteklerinizi iletebilirsiniz. WhatsApp iletişim numaramız: 0554 008 51 13