Sigaralar 100 TL'ye Dayanacak!

Sigaraya yapılan üst üste zamlar vatandaşları canından bezdirdi. 4 Mayıs itibariyle bir sigara grubuna daha zam geldi. Vatandaşlar 'Bu gidişle sigara fiyatları 100 TL'ye dayanacak' yorumunda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Sigaralar 100 TL'ye Dayanacak!

Sigaraya yapılan üst üste zamlar vatandaşları canından bezdirdi. 4 Mayıs itibariyle Philip Morris grubuna bir zam daha geldi. Vatandaşlar ‘Bu gidişle sigara fiyatları 100 TL’ye dayanacak’ yorumunda bulundu.

Sigara fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Son olarak 4 Mayıs (bugün) itibariyle Philip Morris grubuna 3 TL’lik zam geldi. Haberi Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyurdu.

Sigaralar 100 TL'ye Dayanacak!

Dündar, ‘Sigaraya bir zam daha, zam yağmuru devam ediyor PM grubuna zam geldi’ yorumu ile gelen zammı sosyal medya hesabından duyurdu. Gelen zam ile birlikte Philip Morris sigara grubundan en ucuz sigara 63 TL olurken, en pahalı sigaranın fiyatı 70 TL’ye çıktı.

Vatandaşlar sosyal medya hesaplarıyla gelen zamlara tepkide bulunurken, ‘Sigara fiyatları 100 TL’ye dayanacak’ ve ‘100 TL’de yapsanız yine içeceğiz’ yorumları gündem oldu.