Şaşırtan 'Pastırma biriktirin' önerisi - Sebebi gündem oldu!

Kayseri'nin altını olarak bilinen pastırma ile ilgili sosyal medyada paylaşılan görüntü şok etti. Pastırmanın fiyatını görenler 'Altın değil pastırma biriktirin' önerisinde bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Şaşırtan 'Pastırma biriktirin' önerisi - Sebebi gündem oldu!

Bir markette çekilen pastırmanın fiyatına ilişkin fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu. Fiyatları görenler ‘Bozulmazsa altın değil pastırma biriktirin’ önerisinde bulundu. 

Zam Haber isimli sosyal medya kullanıcısının paylaştığı görüntüde Kayseri’nin altını olarak bilinen pastırmanın fiyatı dudak uçuklattı. Markette çekildiği kaydedilen görüntüde pastırmanın fiyatı 1699 TL olarak görülüyor. 

Fiyatı görenler ‘Kahvaltılarımızda böylesine lezzetli gıdaya ulaşmak zorlaştı, güzel günler mazide kaldı, battıkça batıyoruz’, ‘Savaşta mıyız’, ‘Bozulmazsa altın değil pastırma biriktirin’ şeklinde yorumlarda bulundu.

Sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraf gıda enflasyonunun geldiği durumu gözler önüne serdi.

Fotoğrafta seçme pastırmanın fiyatının 1.399 lira, antrkot pastırmanın fiyatının ise 1.699 lira olduğu görülüyor. ‘Kayseri'nin altını’ olarak da bilinen pastırmanın fiyatını görenler ‘Bozulmazsa altın değil pastırma biriktirin’ yorumlarında bulundu.

Kayseri Ticaret Borsası web sitesinde yer alan bilgilere göre ise Karaparça pastırma 870, Takım pastırma ise 881 olarak görülüyor.