Samet Koç'tan dikkat çeken Bilal Bayazit açıklaması

Kayserispor, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup oldu. Bu maçta, kaleci Bilal bayazit, 12 net gol kurtarışı yaparak, 36. haftaya damga vurdu. Bayazit'ın bu performansı sonrası Basın Sözcüsü Samet Koç, A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella'ya çağrıda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Samet Koç'tan dikkat çeken Bilal Bayazit açıklaması

Kayserispor'un başarılı file bekçisi Bilal Bayazit, Fenerbahçe maçında inanılmaz kurtarışlara imza atarak, bir kez daha klasını konuşturdu. Genç file bekçisi, her geçen hafta performansını daha da ileriye taşıyarak, A Milli takıma göz kırpıyor. 

Samet Koç'tan dikkat çeken Bilal Bayazit açıklaması

Samet Koç, Vincenzo Montella'ya çağrıda bulundu

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç da, Fenerbahçe maçında gösterdiği performansla dikkat çeken kaleci Bilal Bayazit'a övgüler yağdırdı. Koç, Bayazit'ın maçtaki kurtarışlarıyla kalitesine dikkat çekti ve 'Böyle istatistik ancak Milli Takım kalecisinde olur.  Vincenzo Montella, sizde bu fikrimi doğru buluyor musunuz hocam?' diyerek çağrıda bulundu. Koç, genç kalecinin son iki yılda gösterdiği performansı vurgulayarak, Bayazit'ın A Milli Takım seviyesinde kaleyi koruyabilecek yetenekte olduğunu yineledi. Bayazit, Fenerbahçe maçında gösterdiği kurtarışlarla haftanın en çok kurtarış yapan kalecisi oldu.

Samet Koç'tan dikkat çeken Bilal Bayazit açıklaması

Bu sezon birçok maçta kalesinde üstün performans sergileyen ve transfer piyasasının gözdesi haline gelen Bilal Bayazit, 12 net gol pozisyonunda başarılı oldu. Kayserispor'un geleceği için umut vaat eden genç kaleci, milli formayı giymeye aday görülüyor. Transferin de gözdesi olan Bilal Bayazit, şu an için tek düşüncesinin Kayserispor'un başarısı olduğunu belirtti. Genç eldiven, geçtiğimiz ay içinde A Milli takımın formasını giymek istediğini de belirtmişti.